ZG More Than Just Gold Pendapatan Pasif Bersama Zenith Gold, Pasif & Mudah...Sit and Relax 400 hari
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang pertaanyaan sila hubungi admin di

 talian/WhatsApp   +6738160979

 

 


 


 

       HUBUNGI ADMIN SEKARANG!!!

      +6738160979 - Amal

     

 

 


HashFlare



 


Profil Syarikat

Zenith Gold International
Zenith Gold International Limited (ZGI) adalah salah satu pelabur utama dalam berpangkalan di Kanada pertengahan peringkat pengeluar emas yang memiliki dan mengendalikan Mine Mulatos di Mexico, salah satu yang paling rendah kos lombong emas di dunia.
 
Zenith Gold International Limited (ZGI) kini mempunyai sama dengan fokus utama sebagai bulion emas dan syiling emas pengeluar melalui perkongsian bijak dengan lain-lain pembekal perkhidmatan yang berkaitan untuk menggalakkan perlindungan kekayaan melalui transformasi sistem (Mesin Vending Gold) dan penghantaran di Eropah, Timur Tengah dan rantau Asia dan komited untuk piawaian tertinggi dalam pembangunan lestari.
 
Sebagai sebahagian daripada kumpulan dalam mengembangkan pengeluaran kos rendah, peneraju dalam prestasi kewangan dan pelaburan, dan pemimpin dalam nilai pemegang saham. Zenith Gold International Limited (ZGI) secara konsisten mencapai objektif utama ini sepanjang sejarah pengalaman kumpulannya.
 

 

Zenithgolds.com adalah suatu syarikat dari U.K. Ia tidak tertakluk pada perlembagaan Negara Malaysia dan Brunei. Ia memasarkan emas keseluruh dunia dengan kaedah pemasaran Affiliate. Pemasaran affiliate ini baru dilancarkan pada 12 sept 2014 sedangkan Syarikat Zenith Gold Limited telah wujud sejak tahun 1981. Ia merupakan antara pelabur terbesar kepada perlombongan emas kos rendah di Mulatos, Mexico. Zenith Gold Limited juga pengeluar dan pengilang jongkong emas tulin 99.99%, dan berurusniaga dengan banyak syarikat emas yang terkemuka dunia seperti PAMP SUISE, VALCAMBI, ROYAL MINT, METALOR (sekadar beberapa nama) dan lain-lain. Selain itu, Zenith Gold Limited juga merupakan pengeluar mesin emas (gold vending machine) seperti yang digunapakai di negara2 maju U.K., U.S. dan Dubai.

Perlombongan emas di Mulotos, Mexico

 

 

GOLD VENDING MACHINE ZG

 

 


"KENALI ZENITHGOLDS HABIS-HABISAN"
Syarikat genuine beroperasi sejak tahun 1981. Masih aktif hingga kini.

http://www.endole.co.uk/company/01593045/zenithgold-limited?

Ū†ĹŪ≤•Semua maklumat lengkap zenithgold limited, director-director sampai semua shareholdersnya. Termasuk semua bisnes partnernya dan bank-bank yang terlibat bersama Zenithgolds limitedŪ†ĹŪ≤•

Syarikat ini sebuah syarikat yg amat kukuh dan establish di U.K...
-Perlukah anda ke U.K. jika maklumatnya anda boleh dapat di Internet?
-Adakah gov.uk suatu laman web biasa? -Bukankahgov.uk adalah laman web rasmi kerajaan United Kingdom?
-Jadi, masihkah anda mempertikaikan kekuatan dan kewujudan syarikat zenithgolds ini?
‚óŹ88 shareholder seluruh dunia.
awesome platform ever
‚óŹCompany Age 34 Years 2 Months..wow..lama sangat dah tu kan..masih ragu2 ?
Kalau ikut umur manusia, dah matang dan sangat2 kukuh.

http://www.endole.co.uk/company/01593045/zenithgold-limited?

‚óŹTAK KENAL MAKA TAK CINTA, DAH KENAL PASTI GEMBIRA, MAU TAKNYA..WANG BERKERJA, TUANNYA BOLEH TIDUR LENA‚óŹ


Zenith Ventures juga mengeluarkan jam Zenith iaitu jam yg tergolong diantara golongan jam yang mewah ! selain Zenith Gold , Zenith juga terlibat dengan shipping,aircraft, perhotelan dan sebagainya . Anda mahu income satu juta sebulan pun company mampu bayar , NAK atau TIDAK sahaja?