ZG More Than Just Gold Pendapatan Pasif Bersama Zenith Gold, Pasif & Mudah...Sit and Relax 400 hari
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang pertaanyaan sila hubungi admin di

 talian/WhatsApp   +6738160979

 

 


 


 

       HUBUNGI ADMIN SEKARANG!!!

      +6738160979 - Amal

     

 

 


HashFlare



 


Plan Pemasaran

Pelan Pemasaran

 

ZENITHGOLDS (ZG)
=============

Dividen Zenithgolds adalah 0.5-2% sehari
bersamaan 340.0% - purata dividen ZG bagi 0.85% harian Selama 400 hari
Jika kita menyimpan dalam akaun ZG 100USD = RM380
Selama 400 hari investor akan mendapat pulangan dividen  anggaran RM2100 !
.
70% dari jumlah pulangan akan ditunaikan ke akaun bank
30% dari jumlah pulangan akan dikira dalam gram emas (goldbar 99.9)
.
PEWARIS atau PENAMA LAYAK menerima dividen ZG terkumpul sekiranya anda meninggal dunia
.
Tempoh matang bermula pada hari ke 100/ 200/ 300 & 400
Untuk mendapat pulangan dividen MAKSIMA, perlu tunggu sehingga 400 hari.

CONTOH ETA jika 1%

==============================================================================================

KONSEP COMPOUNDING ZENITHGOLDS INVESTMENT
=============================
SISTEM COMPOUNDING IALAH :
MODAL + UNTUNG HARI INI, AKAN JADI MODAL PADA HARI ESOK DAN TAMBAH LAGI DENGAN UNTUNG ESOK ITU AKAN JADI MODAL PADA HARI LUSA PULA.
INILAH KEHEBATAN ZG.

COMPOUNDING ETA PROFIT YANG PERTAMA DISISTEMKAN SECARA ONLINE DALAM DUNIA EMAS MODEN!!!

Ini sebabnya ...kita di bayar oleh zg 0.5-2.0% setiap hari bergantung pd turun naik emas d bursa saham emas. tiap hari % dbyr adalah berbeza.jika tetap ia adalah riba. skrg kita trima 0.8-0.9% dn kita doakan % trus meningkat dan kita pn dapat untung lebih...

#RESEARCH

Tempoh matang 100,200,300 dn wajib keluarkn kesemua stlh hr yg ke 400..

PENGELUARAN PD HR YG KE 100,200,&300ari..

Ada yg masih keliru, boleh kah buat pengeluaran pada hari ke 100?

Jawapan:

Boleh. Tempoh matang minima ialah 100 hari. Status pelaburan kita akan bertukar drpd unrealize kpd realize bermakna sudah matang dn boleh kita wdr sekiranya sudah mencapai usd200 sptmana syarat untk wdr.

Caranya msuk ke wallet & bonus->summary->ETA profit, hnya masukkan jumlah itu ke dalam bahagian transfer dn klik transfer...ia akan masuk dlm withdrawable bomus table dlm column transfered ETA. kita boleh wdr spt biasa pd 15 dn 30/31 hb, dn spt biasa 30%masuk dlm emas, 70% duit tolak 10% fee.

[ KESAN WD SBLM MENCAPAI TEMPOH MATANG ]
Ada kesan x jika kita wdr sblm 400 hari?

Jawapan:
Ada. Rujuk konsep compounding. Modal hari ini+untung hari ini=modal untuk esok. Ia akan terus berkembang sehingga 400 hari...

Bayangkan jika pada hari ke 100, anda wdr hasil compounding itu...maka yg tinggal hnya cv asal.

Cth jika masuk usd1k=cv250, maka ia akan bermula lg seperti mula2 masuk dulu dn mula berkembang semula. % eta profit yg kita trima setiap hari adalah berdasarkn CV[cash value] itu.Maka untung yg kita trima juga akan berkurangan..ia akan beri kesan kpd hasi akhir nanti (hari ke-400).

Jadi kesimpulannya, bersabarlah jika inginkan pulangan yg MAKSIMA. pilihan di tangan anda

Dalam ZENITH GOLD...umpamakn pelaburan anda SAVING untuk jangka masa panjang..tp tiada paksaan jika anda ingin WD spt tempoh2 minima matang tersebut..sebab pilihan sentiasa ditangan anda,anda yangg tentukan.

Group penerangan
ZENITH GOLD

 

KONSEP COMPOUNDING ZENITHGOLDS INVESTMENT
=============================
SISTEM COMPOUNDING IALAH :
MODAL + UNTUNG HARI INI, AKAN JADI MODAL PADA HARI ESOK DAN TAMBAH LAGI DENGAN UNTUNG ESOK ITU AKAN JADI MODAL PADA HARI LUSA PULA.
INILAH KEHEBATAN ZG.

COMPOUNDING ETA PROFIT YANG PERTAMA DISISTEMKAN SECARA ONLINE DALAM DUNIA EMAS MODEN!!!


Tiga (3) platfom utama yang ditawarkan oleh zenithgolds membolehkan anda menjana pendapatan dan keuntungan sebanyak yang mungkin kerana penglibatan anda dalam zenithgolds menguntungkan diri anda dan zenithgolds. "Win-win situation". Tiga (3) platfom tersebut adalah:

1. Simpanan Kompauning (400 hari)
2. Global Affiliate Program ( ZEN- Zenith Enterpreneur Network)
3. Individual Retirement Account (IRA) - belum dilancarkan.

ZEN- Zenith Enterpreneur Network

 

Platfom pertama ini dikira pasif kerana anda membuka akaun emas zenithgolds dan zenithgolds menguruskan wang anda dengan cara kompauning selama 400 hari berdasarkan naik turun harga/nilai emas yang berlaku di bursa saham emas. Hasilnya seperti yang sudah berlaku adalah 7x ganda modal pelaburan. Anda boleh merancang masa depan anda sendiri.


Platfom yang kedua adalah pendapatan aktif, yang mana terdapat lima (5) bonus utama yang ditawarkan iaitu:

1. Bonus Referral 30% daripada nilai CV. Bonus ini boleh berlaku berkali-kali dari seorang downline. Kerana jika downline membuat pelaburan kali kedua, penaja akan mendapat Bonus Referral sekali lagi.

2. Dual Team Bonus 40% daripada nilai CV. Bonus ini tidak mengira berapa ramai yang anda taja tetapi ia mengira berapa CV yang terkumpul di kiri dan kanan anda. Terdapat "flushing" setiap bulan. Setakat yang sudah berlaku, ia mampu memberi pendapatan harian kepada yang aktif menaja.

3. Matching ETA Bonus 3% daripada nilai CV setiap level sebanyak 5 level. Bonus ini sangat istimewa kerana zenithgolds membayar anda 3% berdasarkan jumlah semua pelaburan downline anda sehingga lima level. Syarat minima bagi bonus ini adalah menaja 5 orang sahaja.

4. Placement Bonus 1% daripada nilai CV setiap level sebanyak 20 level. zenithgolds membayar 1% kepada semua orang yang berada di dalam rangkaian anda walaupun bukan anda yang taja. Jika downline anda menaja orang lain, dia akan mendapat 1% dan anda juga mendapat 1%. Setakat yang telah berlaku, jika seorang downline anda membuat pelaburan lagi, anda mendapat 1%, upline dia juga mendapat 1% dan dia sendiri pun mendapat 1% tersebut.

5. Reward Car. Bonus ini akan mengira jumlah keseluruhan CV yang telah "flushing" dari dual team bonus tadi selama 3 bulan berturut-turut.
125,000 CV kiri dan kanan = BMW 3 siries
500,000 CV kiri dan kanan = BMW 5 siries
2,000,000 CV kiri dan kanan = BMW 6 siries


ZENITH GOLD

Perbetulkan definasi makna cari orang dlm biz Zenithgold ni. Bila kita berjumpa prospek mereka akan chop program ni MLM. Ramai yang akan samakan Zenithgold dgn company MLM yg ada kat luar tu. Zenithgold bkn la biz MLM seperti yg anda sangkakan. Tiada konsep cari org dlm Zenithgold. Zenithgold adalah pengeluar emas dan menjalankan perniagaan emas. Zenithgold mengajak penduduk bumi ni melabur di dalam bursa saham emas dunia dan Zenithgold bertindak memantau pergerakkan turun naik saham emas pelabur.

Setiap individu yang ingin melabur/membuka akaun emas Zenithgold perlu mencari individu lain yang telah ada akaun dengan Zenithgold. Hanya individu yang telah membuka akaun emas Zenithgold boleh menjadi direct sponser. Setiap individu tidak boleh direct dengan company untuk urusan membuka akaun emas. Hanya master dealer yang boleh berurusan terus dengan company untuk urusan membeli kredit usd yang akan diagih agihkan untuk urusan pendaftaran. Nak menjadi master dealer mungkin kita tiada kemampuan kerana untuk menjadi master dealer memerlukan RM300k sebagai modal pusingan.

Anda boleh sahaja duduk diam dapat duit, tapi itulah keistimewaannya Zenithgold. Bila anda perkenalkan rakan2, company akan beri bonus yang agak berbaloi. Pilihan ditangan anda. Anda mahu pasif dan aktif.
Pasif bermaksud anda melabur, anda relax dan income akan masuk hari2 selama 400 hari.

Aktif pula bermaksud anda melabur dan perkenalkan Zenithgold kpd orang sekeliling dan terima bonus dari company.

MUDAHKAN??......

2 perkara berbeza...

MLM - anda join dan bayar pendaftaran. Automatik anda WAJIB mencari orang untuk diletakkan dibawah anda. (kena faham betul2 makna WAJIB tu. jika anda gagal bermakna pelaburan anda ZERO. Tiada keuntungan yang anda dapat).

Zenithgold - anda join dan anda bayar. Lepas tu TERPULANG. TERPULANG tu bermaksud ikut selera anda. Jika nak menaja, anda buat n jika TAK NAK, anda rehat. Income TETAP dapat.

BERBEZA KAN...

Zenithgolds the best!!!..
Safe, secure & trusted.


STRATEGY JADI JUTAWAN DALAM TEMPOH 3 TAHUN SECARA PASIF...

JOM BUKA SIMPANAN HARI INI BERSAMA ZENITHGOLDπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Invest usd3,000 (rm11,400.00) hari ini dan duduk je diam2 tggu kutip untung 400hari kemudian..

TATHUN 1: dapat usd21,000, invest semula usd15,000..usd6,000 simpan smula modal dn emas..untung bersih dlm 1 tahun..modal reinvest adalah dr untung tahun pertama..

TAHIN 2: dapat usd105,000, invest semula usd80,000..simpan lagi untung usd25,000 termasuk emas..untung bersih terkumpul usd6,000+usd25,000..

TAHUN 3: dapat usd560,000..anda dh JADI JUTAWAN PADA TAHUN KE-3. inevest semula usd400,000..simpan lagi untung bersih usd160,000 termasuk emas..untung bersih terkumpul usd6,000+usd25,000+usd160,000=usd191,000 (rm573,000 termasuk emas)

TAHUN 4 dan tahun2 seterusnya anda kutip untung usd2,800,000 ((rm8,400,000) setiap tahun..purata sebulan pendapatan anda ialah rm700,000.00..

Ini lah plan SAVING terbaik dan terpanyas utk siapa saja yg nk duduk diam, yg tak nk cari org tapi nak juga jadi JUTAWAN zenithgold..3 tahun saja..pejam celek..pejam celek anda dah pun JUTAWAN...

**Semuanya bermula dari sekecil usd3,000 (rm11,400).simpan di bank tak mgkin anda jadi jutawan..simpan di asb pun anda tak ke mana.jom bersama ZENITH GOLD sama2 kita realitikan impian jadi JUTAWAN DLM MASA 3 TAHUN SAHAJA..

Terbaikk...malatoppπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨